I WILL BE BACK SOON, I PROMISE!



A BLACK ROSE LYING ON YOUR BED, YOU KNOW IT'S OVER.



Idag är en sån där dag som man helst bara vill slippa. Man är småsur över allt och överreagerar på det mesta. PMS tror jag att det kallades..? Nejdå, men ungefär. Är så jävla sur nu och ingenting gör som jag vill. Helst vill jag bara krypa ner under täcket och stanna där. Men så fungerar det ju inte, så istället sitter jag vid datan. Skulle behöva plugga, sy och duscha. Men jag stannade vid datan. Fast sen kirrade jag faktiskt biffen och både duschade och sydde. Struntade dock i pluggningen...
Har märkt att jag brukar klicka in på min egen blogg bara för att se om jag har uppdaterat. Haha, fyfan. Då blir det IRL LOL åt mig själv. Har fastnat på slangord. FML. Tjarå!

JAG VILLE INTE VARA DEN SOM BLEV KVAR.

I'm off to school. See yaaaaaaaaaaaa!

JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE SÄGA ATT DU VAR PERFEKT.


Bytte ut min gamla header, den kändes inte riktigt som jag. Knåpade bara snabbt ihop den här medans jag kollade mina missade avsnitt av Stylisterna. Fan, det är ju final nu, och två av mina favoriter är fortfarande med!!
Ska snart stänga ögonen för en stressad dag imorgon på skolan, har ett prov som jag har struntat att plugga till och det kommer inte att gå lyckat. Men men..

CAUSE I'M HOLLOW WITHOUT YOU.



Gårdagens kläder. Skönaaaaaaaaaa :)

NÄR LIVET INTE LÄNGRE GÖR SOM DU VILL.


Godeftermiddag!
Klev upp ur sängen runt två kanske och sen dess har jag inte gjort absolut någonting. Nu sitter jag framför Sims och pappa ska snart åka och köpa pizza. Svull/lat dag. Åh, ångest. Ångest över min kropp och ångest över skolan! Jag har fan skitit i den sen sportlovet och det är inte okej. Fan fan fan. FML.

THE ONLY PERSON THAT IS IN YOUR WAY IS YOU...


En av mina favoritsysslor är att sitta och bläddra igenom den här sidan. Man får alltid så himla mycket insperation och alla har så fina kläder!
Har suttit och spelat Sims hela morgonen, och funderar på vad jag ska göra idag/ikväll. Något roligt hoppas jag på som vanligt. Men nu jävlar föder min sim barn, so i got to gooooooo! ♥

AT FIRST, YOU WHERE SO AFRAID. AND NOW, YOU DON'T CARE ABOUT ME ANY MORE.


Vi chillade, spelade kort och sjöng Singstar @ the gård. (Jag sjöng dock inte, eftersom att alla skulle bli döva då. Haha!) Drog hem rätt tidigt, för att fixa chirre och cola. Nu sitter jag där jag sitter och har suttit här ett bra tag! Åh, beroende. Men jag älskar det! ♥


SMILE WITH YOUR EYES AND SAY HELLO.


Haha, cambilder är fan för snygga...
Fixade lite saker på stan som sagt, sen följde jag med pappa och handlade och nu sitter jag här. Ska snart vandra iväg mot Valla, ska på gårn och hänga med Robin! Haha, sött. Nej nu babblar jag, här ätit två ipren idag, så jag är lite snurrig. PUSS

IT'S INSANE WHEN YOUR BRAIN FEEL THE BLACK RAIN.




Man fick tyvärr inte ta bilder inne på musikalen, men dom var huuuur duktiga som helst!
Vi sprang bara ner på stan en stund, sen drog vi upp till sporthallen där det var Skol-DM, som ni kan se på dom två första bilderna. Valla kom till semi, det tyckte jag var jättebra!
Nu har jag duschat osv, ska klä på mig och sminka mig nu. Börjar som vanligt klockan tio, sen ska jag in på stan och försöka åka hem med pappa, för jag ska vara hos han nu ett tag. PUSS!

IF MY HONEY COMES BACK.


Godmorgon!!
Vaknade för ungefär en halvtimme sen, ska gå och fixa mig nu. Sen ska jag vara nere på skolan halv åtta och sen åka in till Rådhuset. Kommer befinna mig där hela dagen med Sara, och när det är slut blir det en sväng på stan och träning. Efter träningen blir det middag på någon resturang och sen skar jag se "Sound of Music" som min fina vän Amandas klass har satt upp! Blir en toppendag, puss!

IF I COULD READ YOUR MIND.


Åh, webcam bilder!!
Det ända som har hänt idag är skolan, gjorde två prov idag, gick nog rätt bra. Fick veta mitt slutresultat i Svenska Nationella idag, starkt VG. Stolt! Jaja, inget intressant.. Ska snart äta, sen åka in till studion för att sitta med på träningen. Somnade ju bort mig igår, så jag måste verkligen gå ikväll. Puss på er.

IF SOMEBODY LOVED YOU, THEY'D TELL YOU BY NOW.


Var inte fullt på topp när jag vaknade runt sex imorse så jag beslöt mig för att stanna hemma idag igen, så att jag inte blir sjukare än vad jag är. Jag har ett jätte dåligt imunförsvar, vilket suger jävligt hårt. Blir sjuk speciellt efter att ha varit med barn, (ungjävlar!!) så nu ska jag undvika dom fram tills Vårshowen, för jag dör hellre än att vara sjuk då. Eller, jag lär väl undvika dom så mycket som möjligt, har ju massa spännande att se fram emot i vår/sommar!

NÄR LIVET ÄR PÅ BOTTEN, BLIR DET BARA ÄNNU SÄMRE..


Bjuder på en bild på mitt älskade Stockholm och Gröna Lund, tagen från Cinderella båten.
Internet har legat nere hela dagen för mig, sjukt irriterande och tråkigt eftersom att jag har traskat runt hemma i lägenheten hela dagen. Ont i huvudet och lite smått febrig. Så jävla typiskt mig! Vet inte om jag blir hemma imorgon också, skulle vara sjukt skönt men jag oroar mig för mycket för skolan.. Egentligen är det nog jävligt chill ändå, och jag vet att jag alltid klarar mig. Men i alla fall.
Nog om det. Nu är det chirre mode, och ska fortsätta att klunka på min en och en halv liters cola. Det har sina fördelar med att vara sjuk ;)

OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER.



Hängde i Badhusparken några timmar, åt våfflor och solade. Sen tog jag min tjocka rumpa och gick hela vägen över isen hemåt. Hela den långa vägen gick jag, i den fina fina solen. När jag kom hem bytte jag kläder och sedan drog jag ut på en 1 och en halvtimmes powerwalk/joggingtur. + lite styrketräning när jag kom hem. Älskar känslan efter en riktigt bra träningsdag! Dock blev det en barnpizza till middag, så allt som jag tränade bort har väl satt sig på mig igen.. Jaja, något ska man ju unna sig!
Nu ser jag fram emot Solsidan, och sen ska jag ta ett bad och somna tidigt. Fan vad jag har blivit ordentlig, men det är bara bra!

WHEN I MET YOU, YOU WERE A PIECE OF SHIT. ASSHOLE. #


Gammal bild & förlåt för kladdet! =)
Vaknade runt tio men låg kvar i över en timme, så skönt! Ska snart åka till Badhusparken och sola, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Slappardag troligtvis eftersom att det är söndag. Kanske tränar lite, vem vet? Ha en fin dag. ♥

VI ÄR INTE SÅNA SOM I SLUTET FÅR VARANN.



svar; Hemligheten till mina mönstrade naglar stavas Isadora Graffiti Nail Top!


svar; Jag använder mina lilla sweetie Canon EOS 1000D med 18-55 objektivet.


svar; Det var supergott, verkligen att rekommenderas! Jag har haft en jättebra lördag och det hoppas jag att alla ni bloggläsare också har haft, för det förtjänar ni!!


Såna här kommentarer gör mig alltid lika glad, puss på er alla! ♥♥♥

(som ni kanske har märkt fungerar inte namnsaken ovanför kommentaren, jag håller på att fixa det men jag får inte riktigt till det)

DU MED DIN DRAMATIK OCH STESOLID.




Musik Direkt var riktigt roligt som väntat, fick mig även ett gott skratt.
Sen bar det av hemåt för lite film tittande och det är vad jag fortfarande gör. Såg att jag hade fått massa frågor och kommentarer, uppskattas verkligen mina sötnosar! Tänkte ialla fall svara på dom lite senare, i ett seperat inlägg!

IT FEELS LIKE I'M FLYING.


Kiwi, banan, mango och vaniljyoghurt + nymålade naglar ♥
Snart kommer Trixie förbi så vandrar vi ner mot ICA för att köpa glass, och sen ska jag handla lite middagsmat också. Trevligt trevligt!

DREAMING OF THE RUBY RED LIPS THAT I CAN'T KISS.


Vaknade halv tio, så himla skönt att inte sova bort hela dagen! Har tagit en dusch och ätit frulle, och snart ska mamma massera mig. Sen ska jag fixa mig lite och kanske dra út en stund, det är sol osv! Mycket bättre än snöstormen som var igår.
Ikväll ska jag på Musik Direkt och kolla på alla duktiga, så då vet ni lite vad jag har för mig. KYSS ♥

I WILL STAY UNTIL THE END, BECAUSE I'M A FIGHTER.


världens sötaste kusse! (Albin också såklart!)

Gjorde aldrig musikprovet idag, skönt som fan. Per var sjuk så vi hade någon Alex istället. Skön kille, vi ska ha han nästa vecka också! Fick även veta att jag låg på starkt VG i syslöjd, väldigt nöjd! Sen blev det långträning, två timmar.
Nu har jag duschat och ska snart sminka mig och äta, sen drar jag ut på äventyr. PUSS. ♥

NÄR FRIHET INTE LÄNGRE ÄR ETT VAL.



WHEN THE SUN GOES DOWN IN THE END AND I'M ALL ALONE.


Ska strax avnjuta en sån här goding tallrik fylld med blåbärsyoghurt, bananer, blåbär, fiber havregryn och hallon. ♥

Men först ska jag berätta lite om min dag. Gjorde två prov på skolan, varav ett nationellt - muntligt svenska. Det andra var ett teoretiskt idrottsprov, alltså om ergonomi osv. Jag älskar att hålla på med sånt, matvanor, hur man ska lyfta/stå/sitta på ett "korrekt" sätt osv. Tycker sånt är jätteintressant faktiskt!
Sen gick jag hem, hämtade grejor och åkte in till stan. Gick direkt på nåt möte/synkoll om körkorten, (jag får snart börja övningsköra!!!) sen gick jag för att hämta ut lite olika biljetter på Ticnet. Sen bar det av ner på studion för en och en halvtimmes träning, en äppelpaj på donken och en samtal enbart fyllt av skratt till Kajsa.
Kom nyss ut ur duschen och skulle börja måla naglarna när jag upptäcker att min käre mor har tagit med sig vårat enda (?!?) grundnagellack. Så naglarna får vänta en halvtimme till.

Haha, ibland är det lite roligt att skriva superdetaljerat vad jag har gjort. Ni behöver inte läsa det där uppe, mest onödig text! Men lite kul ändå. PUSS PÅ ER!

EN TRIPP TILL STOCKHOLM STAD.









Två söta kusiner på bilderna längst upp, en galen kryssning och häng i svitens fönster. Trevlig långhelg.

MITT HJÄRTA KLAPPAR FÖR DIG ÄLSKLING.



Gjorde klart provet rätt så snabbt så jag fick över en timmes rast. Gick hem och brände av några kort på mina kläder. Dagens helt enkelt. Ska snart tillbaka och ha en halvtimmes engelska, idrott och SA. Have a good day! ♥

THESE ARE THE DAYS W'LL NEVER FORGET.


HEJHEJHEJHEJHEJHEJ!
Hade tillgång till internet hela helgen men jag valde bort det. Sjukt skönt!! Så det fick bli en liten bloggpaus. Hoppas det inte gör något. Har tagit massa bilder så dom kommer lite senare. Hinner inte fixa dom nu, för jag ska snart traska ner till skolan. Rätt så ganska opepp. Nationellt prov i fysik. Inte okej!
Hejdå.

SOMETIMES I'M GONNA HAVE TO LOSE.





Älskar nitarna på jackan, sitter lite överallt. Så snyggt!!

SÅ DÅ ÅKER JAG NERÅT, FÖR JAG VILL BLI EN BÄTTRE FAVORIT.




Tog med mig fjantsson på promenaden. Haha, hon är så jävla söt!! ♥
Gick runt lite i skogen och sen bar det av mot ica, tänkte köpa godis också men jag hejdade mig! Duktig va?! Sen gick vi hemåt. Nu har jag bara chillat lite grann, gör alltid det när jag egentligen inte har tid. Haha. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig, sen är jag klar! Obeskrivligt hur skönt det ska bli att komma härifrån. Åh, underbart. PUSS.

FÖR DOM ÄR INTE SOM DU.



Sneakpeak på klasströjorna!

Åkte in på stan, sen kom jag på att jag hade glömt några viktiga papper hemma (så typiskt mig) så jag blev tvungen att snabbt hitta en ny buss, åkte hem och sen tillbaka. Fixade lite med dom där papprena, lunchade med pappa och mötte upp Kristin. Då åkte vi och hämtade ut det bambastora paketet med alla klasströjor. Skitsnygga blev dom faktiskt! 
Nu ska jag klä på mig igen och vandra ner till ica för att köpa lite cola. Sen ska jag städa lite på rummet, duscha och packa ihop allt. Tjugo över fem går tåget, så det är rätt lugnt! CIAO.

IN THE CORNER OF TOMORROW.


Godmorgon! :)
Nu sitter jag i princip färdig fixad och ska snart gå till bussen. Ska in på stan och uträtta en del ärenden, mer om det sedan. PEACE.

TAKE MY HAND AND DANCE WITH ME UNTIL THE DAY IS ENDING.



Tillbringade all dagtid framför The Sims, som väntat. Mot kvällen tog jag min (feta) rumpa och traskade ner till Kajsa, vi vandrade till stan och hängde lite med Fredrik. Kändes bra! Sedan tog vi den långa promenadvägen hem och väl hemma blev jag hämtad av mamma.
Ni kanske undrar över bilderna, omg vart ska hon!?! Lugna, jag ska berätta. Imorgon sätter sig jag och min kära mor på tåget ner till huvudstaden. Ska hänga med kusinerna och åka på kryssning. TREVLIGT! Blir skönt att slippa stan ett tag. Mycket skönt. Kommer hem på tisdag kväll. Vet inte hur uppdateringen blir, förhoppningsvis som vanligt men man vet aldrig.

UPDATE; lägg märke till min söta stavning där necessär blev "näsässär". Haha, åh ibland är jag för bra!

NÄR DU FALLER, FALLER JAG. LÅT DET ALDRIG SKE, PEACE.


Har suttit och gameat (The Sims hehe) hela dagen, och nyss åt jag en pizza. Vad vore en gameday utan pizza liksom? ;) Nej, men jag tänkte snart traska iväg till ica för att köpa coca cola, men jag föredrar nog att spela en stund till. Åh, herregud! Måste sluta snart.. Snart....

WHEN YOU PAINT IN COLOR, THE WOULD CAN SE YOUR HAPPINESS.


Godmorgon!
Vaknade för någon timme sen, helt slutkörd. Låg uppe till halv fyra inatt och sedan somnade jag med mobilen i handen och lampan bredvid sängen var tänd. Så när jag vaknade imorse och skulle stänga av den var den glödhet, haha!
Satte mig såklart framför Sims, haha fan mitt beroende har kommit tillbaka.... Men men, hellre beroende av Sims än av drogor, right? ;)
Ska gå till köket och göra lite frulle, sen ska jag ut och hitta på något har jag bestämt. Haha, kommer fastna framför Sims....

OM JAG ÄR BEROENDE, ÄR DU MITT KNARK.


Har suttit och spelat sims i sex timmar , helt sjukt!
Hann med att äta en semla där emellan också, bara för att det är fettis tisdagen. Men är fortfarande sjukt hungrig (sugen?) på något, så jag ska snart kila iväg till köket. Törstar efter cola, men ica har stängt och jag orkar inte gå till Statiol. Fast vi kanske har hemma, hoppas!
Nej, nu ska jag ge mig och ta en liten paus i mitt sims spelande, återkommer dock till det om någon timme. Hihi, puss!

Svar på en fråga; jag använder alltid receptet från recepten.se, här har du en länk till muffinsarna! =)

NÄR DU EN GÅNG ÄLSKAT, KAN DU ALDRIG SLÄPPA TAGET.



Tog med Kajsas vovsing på våran sköna promenad, och en Ben & Jerry's! Haha medans andra grillade korv och värmde sig mot elden så åt jag och Kajsa glass och tänkte på sommaren.
När jag kom hem sprang jag ner och letade upp min gamla dator, som jag slutade använda för att den var så stor och klumpig. Men nu har jag ju insett att den är perfekt att spela The Sims på, som jag nu har suttit framför i dryga två timmar. NOSTALGI!

YOU GIVE ME FEELINGS THAT I ADORE.


Somnade sent sent sent, och vaknade runt åtta. Haha, låg kvar i sängen till klockan tio och nu har jag precis fixat klart mig. Ska alldeles strax dra ner till Kajsa så vandrar vi ut på isen. Mysigt!
Haha angående det förra inlägget så var det väääldigt osammanhängande. Men jag hade tråkigt och kunde inte sova, lätt att det blir så där då.
HA EN FIN DAG!! ♥

BLABLABLA.............

Är fortfarande vaken, kommer inte att somna förens jag ska gå upp runt nio. Haha, men typ. Överväger seriöst att dygna men vet inte om det är så nice. Kommer att vara död imorgon i så fall..
Men jag kan seriöst inte sova, har alltid haft jättesvårt för det? Tänker minst 10 gånger per kväll/natt att det står någon i mitt rum så då måste jag tända lampan och kolla. Haha, super irriterande men om jag skulle ha rätt så skulle det ju vara värt det. Därför är det mycket skönare att sova med någon, för då känns det ju som att man är två som upplever det om något hemskt händer. Eller att det personen skyddar mig liksom.
Haha, åh vad söt jag är!!!!!!!!! xDDDDDD<33333333333 Men det är inte mitt fel, så jag kan inte göra någonting åt det. Så det så. Pratar i nattmössan, hehehehe. OVER'N OUT.

I SEE YOUR FACE IN MY DREAMS, AND SMILE.



Bakade som sagt kladdmuffinsar, supergott! Älskar den sorten just för att den är lite saftig och inte så torr. Om ni ville veta, haha!
Tillbringade kvällen framför teven och nu ligger jag redan nerbäddad i sängen. Jag som inte ens går och lägger mig såhär tidigt på en vardag?! Komiskt tycker jag. Inte så trött är jag heller, illa... Blir att kika på ett avsnitt av Stylisterna för att sedan tvinga mina ögon att stänga igen. Så blir det. Godnatt!

DU KAN FORTFARANDE SKRIKA UT DIN ÅNGEST.




Hade supermysigt inatt. Vi kollade på fem skräckfilmer, och dom flesta var superbra faktiskt! Den sista tog slut runt sju imorse och då satte vi på Shrek och somnade. Jag vaknade runt tolv och började städa ihop allt, sen fick jag vänta tills klockan två då Kajsa vaknade. Då ville jag gå en promenad på isen men nej nej, det vägrade dom två små flickorna. Så jag styrde stegen hemåt och har städat lite på rummet och ska snart baka kladdmuffinsar. Gott! Måste duscha också, känner mig sjukt ofräch... Nog om det nu!
Nu styr jag stegen mot köket! ♥

I DON'T NEED GLASSES TO SEE YOUR BEAUTY.


pictures; weheartit.com

Kom nyss hem från en ansträngande dag. Haha, nej men först åkte jag och pappa in för en frulle på Thörnes. Efter det gick vi ner på isen där vi började plocka isär läktaren osv. Vid två kom massa hockeygrabbar för att hjälpa till och jag stannade där tills drygt halv fyra. Då kom mamma in så jag gick och träffade henne lite, följde även med henne upp till Ica Maxi och sen skjusade hon hem mig. Skönt.
Nu ska jag äta, packa i ordning och sen ska jag vandra ner mot Kajsa där jag ska tillbringa natten så det blir klent med uppdatering. (Ingen uppdatering förens imorgon alltså!) PUSSEN!

WHEN YOU SAY THAT YOU LOVE ME, I DON'T BELIVE YOU.



at the pictures; glas stugan nere i badhusparken.

Godmorgon alla söta!
Vaknade för drygt en timme sen och har tvättat ansiktet och lite så, sen gick jag tillbaka till sängen och la mig med datan i knät. Ska snart gå upp och duscha lite grann, äta lite frulle osv. Sen ska jag åka in till Badhusparken och bossa över hockeypojkarna när dom ska packa ihop läktaren från igår. Haha, humor.
Får se om jag släpar med mig kameran, troligtvis inte för jag glömde min väska hos mamma. Jaja, ha en fin söndag! ♥

UNLEASH THE F**KING DADA - RADIO EDIT.






Bilder från idag, hockeylördag i stort sett!
Började med att kika på pappas match, sen blev det en snabb fika på Wedemarks innan den "stora" matchen. Kollade på den där gamla godingar som Sundin och Salming spelade. Haha, där lät jag som en tant. Jaja, höll på att flyga iväg för att det blåste så mycket. STORT MINUS! Så istället såg jag till att komma in på VIP våningen på Marité och hängde där inne sista perioden. Sen blev det After Hockey med Patricks Combo.
Åkte hem och fixade lite, sen började jag vandra mot Kajsa och vi gick vidare till Tages där jag åt middag och vi tillbringade dryga två timmar. Tog en promenad in till stan och träffade Morten och Fredrik, som det för övrig var sjukt längesen jag träffade. Blev bussen hem till mig där vi lyssnade på minnen musik och nu sitter jag här ensam. Blir nog sängen rätt snart. Ska upp och bossa över massa hockeypojkar imorgon! Mer om det sedan. KYSS!

EN LITEN ÄNGEL VISKAR I MITT ÖRA. NU VET JAG VAD JAG SKA GÖRA.

Bråttom bråttom!
Ska kliva upp ur sängen nu och klä på mig, sminka mig och äta frulle. Sen ska jag åka och kolla på när min söta pappa spelar hockey! Tar med mig kameran så jag bjussar nog på några bilder senare. Ha en fin dag! ♥


DRINKING STRAWS AND THINKING BARS.


Kom nyss hem från en supermysig dag bestående av Kajsa och Frida, sen en snabbis med Patricks Combo, finmiddag med pappa och hans tjej för att slutligen avsluta dagen med bio med Ingrid! Black Swan blev det, rekomenderas verkligen!
Nu blir det sängen och en tidig morgon, puss på er alla.

BABY. YOU ARE A FIREWORK.



Har nu avklarat ännu en seg skoldag, men nu har jag faktiskt lov!
Åker till stan nu, sen stannar jag troligvis där till väldigt sent, så ni får ha en sån fin fredag och fredagskväll! ♥

YOU ALWAYS TAKE THE WEATHER WITH YOU.



Hade tahandommigsjälv-dag idag, som varje torsdag. En liten start inför helgen! Och i det här fallet även en start inför lovet!
Målade naglarna blåa, tycker att det är så himla fint. Dock ser det ut som att färgen är på hela fingret på bilden, så bilden gör inte mina naglar rättvisa. Åh, dom är så himla korta nu.. Dom vägrar typ att växa ut, och det gör jätteont i fingertopparna eftersom att dom vanligtvis är "skyddade" av långa naglar.
Jaja, nog om naglar. Ska kolla på CSI nu tror jag, och kanske börja tänka på att sussa lite grann. Ja, så får det bli!

UPP TILL MÅNEN OCH TILLBAKA. JAG GILLAR DIG.



Hade utedag idag med småbarn enda från sexårsverksamheten upp till oss nior. Blåste som fan men vi höll ut ändå, och det var faktiskt lite roligt där. Speciellt madrassåkningen, haha alla småttingar började grina och flög upp till månen! Sen gjorde jag två prov, så hoppas dom går bra. En sak till bara... MUSIKPROV IMORGON! Och jag har knappt varit på några lektioner då vi har jobbat och lärt oss saker utan jag har mest spelat gitarr osv. Och nu till det bästa (sämsta) ; jag har såklart glömt papperena på skolan! Vet inte hur jag ska lösa det här faktiskt..
Nu har jag precis fikat och ska snart åka iväg på träning, sen blir det myskväll ikväll. Sista dagen imorgon innan sportlovet!

IF YOU FIND YOURSELF CAUGHT IN LOVE.

Kom nyss hem från skolan. Vill helst lämna den utanför bloggen men jag är så jääääääääävla less! Så, nog om det.
Kollar på Hannah Montana, (alltså vad har hänt?! har blivit beroende..) och ska snart iväg och fixa fika. Sen ska jag äta för att sedan träna hela kvällen. Fick välja till nåt idag på skolan och det blev två dagars gymning för mig, gilla! Blev en bild för några helger sen, på en trevlig kväll. KYSS ♥



YOU. MY. LOVE. BABY.



Dagens oufit. Haha, töntigt ord. Outfit. Gulligt!
Hatar skolan. Allvarligt talat. Skulle inte ens gå dit om jag inte hade några söta personer där, & min klass är rätt skön. Störd, men skön.
Nu ska jag fortsätta kolla på teve, och sen ikväll blir det träning. Men först ska jag och mamma åka och köpa thaimat! GOTT!

DON'T BE A DRAG, JUST BE A QUEEN.


gårdagens outfit.

RSS 2.0 bloglovin Blogg listad på Bloggtoppen.se