VILL DU DRICKA MORGONKAFFE MED MIG?

Käääära Charlie Humman.
Någon mer än jag som gärna skulle vilja ha honom alldeles för mig själv? *ö g o n g o d i s.*
Fyfan, du är en utav anledningarna till varför jag älskar att se på Green Street Hooligans. Lätt. Du får ett pluspoäng för ditt döcoola namn. ;) Det var allt för mig, var bara tvungen att dela med mig av min snygging.
jag kallar detta insperation för killar. muskler, tack!

HON VET INTE VAD HON KÄNNER FÖR

Bjussar på en bild innehållande lycka, eftersom att jag är rätt lycklig nu. Omväxlande med olycklig, såklart.
Menmen, har fått besök i min mage utav den fula parasiten. Hemma dag med andra ord. Tog tillfället i akt & såg åter igen min favvisfilm - Green Street Hooligans. Verkligen att rekommendera!

BARA NÅGOT RANDOM

Kom nyss hem från några vänner, var & kollade Barcelona-Real Madrid matchen. Riktigt trevligt! Nu blir det nattinatti för mig och förhoppningsvis skola imorgon! Lite ont i magen, känns inte så okej...

CREATE OUR LOVE


TÄND ETT LJUS OCH LÅT DET BRINNA

Mysdag helt enkelt.

FÖRSTA ADVENT.

Hade världens mys dag/kväll igår med bästa mamii. Kollade iron man & Robin Hood, hähä. Idag har jag sovit huuuur länge som helst, sen pluggat medans mamii bakade lussebullar. Julstämning, men det är ju trots allt första advent!
Fick även lite småsaker från USA, orkade dock inte ta kort på allt. Får mer i julklappis sen också! :') Men sötare datorfodral får man ju fan leta efter?! (HelloKitty saken däruppe) Me love. ♥

ETT LIV UTAN SORG ÄR SOM EN MÅLNING UTAN SKUGGOR

- Why am I gonna let you try when,
all we ever do is say goodbye.  -

ACTING LIKE A SLUT WHEN I WAS GONE

Sitter uppkurad i soffan med duntäcket och ett oboyglas i handen. Mår inte speciellt bra, troligtvis den lilla parasiten Cryptosporidium som spökar.. Drick inte vatten ur kranen Östersundsbor!

TO FIX THIS ONE LAST TIME



Har märkt att många bloggare kör på den så kallade "30-dagarslistan" men jag ville vara unik och sket i den. Ska komma på något annat coolt, tankemössan på alltså!
Umgicks med sötnosen Kajsa ikväll, finmiddag på donken och massa prat. Hon åker ju ifrån mig till Stockholm och blir borta hela helgen, medans jag ska springa på jobbmöten hela helgen lång.
Sovmorgon till tio imorgon, så nu har jag pysslat om mig själv lite. Ska fortsätta med det, bland annat göra gottisfika!

CAUSE I MAY BE BAD, BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Gymnasierundtur idag, blev fan kär i frisör på johnbauer. Så det blir troligtvis mitt förstahandsval. Fast man vet ju aldrig..
Fick även träffa Mortengås, han var ju "guide" så vi satt och snacka lite. Deras skola är så lame så den ville man ändå inte kolla på ;) Hihihi. Rätt skön dag, jobbade lite istället för träning. Nu är det fikam0de & tvtittande, great.

JAG DRAR UPP MIN RIDÅ

Kom hem från träningen för ett tag sen, blev direkt ut i tvättstugan för att hämta lite tvätt. Känner mig så jävla duktig! :')
Nu har jag precis duschat och ska snart springa iväg och göra massa gottisfika. Mysigare.
Imorgon ska vi ut på massa gymnasieskolor och lyssna typ, fan pinsamt ju. Kommer känna mig som en minigirl :( Menmen, vi överlever!

I'M KEEP ON WALKING

Skolan idag, gjorde ett muntligt spanskaprov - fick *trumvirvel* mvg!!!!! Vem är grym?!
Har precis slängt in en tvättmaskin och ska göra lite fika, lussebullar & oboy tror jag nog att det blir ;) Godare.

JAG ÄLSKAR DIG MAMII

Pratade nyss med världensbästa mamii i telefon medans hon befinner sig på andra sidan jordklotet i den stora staden New York. Har inte saknat henne än (hehe) men när man äntligen fick höra hennes röst så gjorde jag verkligen det! Sadmoment. Men hon kommer ju ändå snart, då ska vi mysa! :')

THEY BE ACTIN LIKE THEY DRUNK

Har precis slevat i mig en färdiglåda med mat, ska snart springa ut till bussen. brb jobb liksom..
Fick några riktigt härliga facerapes idag också, & dom lär nog fortsätta eftersom att jag fortfarande är inloggad på Hampus iphone..

SER DU LJUSET I DEN MÖRKA TUNNELN?

Blev en riktig mysdag igår med glögg, pepparkakor & sällskapsspel! :)
Kom hem till en tom lägenhet och kände mig genast lite ensam.. Får se till att bjuda på myskvällar med vänner nu då. Fast fan att jag ska träna så mycket varje vecka. Inte en enda ledig kväll?

FICK EN KÄNGA MOT MAGEN

osminkadtjej, sötaste ronja & snelkatt'n.
Har äntligen, efter femton långa år, hittat en katt som är snäll mot mig! Alla andra brukar bara rivas, klösas eller fräsa åt mig :( Men nu har jag hittat "snelkatt'n" även kallad Minna.
Blev snödödad av Linus ikväll, så allt smink for av och jag blev ledsen i ögat. Annars en rätt lugn kväll.. (Om man bortser från en cutfight och tafs från en p12a?) Ska kanske sätta på någon film om vi orkar och tagga fotosession imorn (?) Äh, vi får se hur söndagen tar sig fram. Blir i alla fall tågfärd hem nångång på kvällen med Tobias. Sen taggar jag för min egna säng. Som jag har saknat!

THAT'S A PERSON YOU CAN CALL YOURE BESTFRIEND.

bild från "fjortistiden", åh!
Ligger hemma hos Ronja, hon leker tant och stickar medans jag pumpar partymusik. Mysigt!
Får se vad vi hittar på, ikväll åker vi ialla fall in till byyyn. Status, fast..?

I SAGORNAS LAND BESEGRAS DOM ONDA.

Några bilder från holiday, gäälet.
Nu ligger jag & bästevän i hennes säng, snart sleepm0de för oss tror jag. Blev ju bara cirka en timmes sömn igår, lyckat!

DET BLIR SVÅRT ATT STOPPA MIG NU



Packat & nästan klart. Imorn bitti blir det åre med skönt folk, sen när dom drar stannar jag tills söndag hos bästis. Ska bli så sjuuukt skönt. Men just nu, brb träning.

FÖR MÅNGA HÄNDER PÅ FÖR MÅNGA STÄLLEN



Kvällens kvällsfika. Heh, kakor, medicin & loka päron. Träningarna idag gick helt okej, nöjd. Imorn är det sista skoldagen för mig den här veckan också, varför får ni veta imorn. *ut på ääääventyr* typ nåt sånt.

THEY SAY I'VE GONE MAD



Avslutar kvällen med ögonbrynsfärgning, mys & pluggande. Det sista lät ju dock inte lika frestande som dom två första, men måste man så måste man. Är ju en duktig flicka nu! :D Imorn blir förhoppningsvis en rolig dag, efter skolan alltså, leka med Johanna & kanske tillochmed Kajsa? Hoppasssss....! :)

ALLT JAG KOM TILL VAR ETT STOPP


Ska iväg och träffa johäännii (johanna.) om en liten stund. Underbart! Hör av er om ni vill leka med oss :$ Äh, skärpning på fjortisskrivningen nu charlie! Höhö...

HOW TO SAVE A LIFE





Åååhh, mysigare kväll! Checka bara bilderna liksom. Onödigt att platta håret på kvällen? inte då. Det blir mycket lättare + snabbare att platta morgonen efter!
Synd att jag inte får dricka så mycket té, latté eller cola längre, det hade blivit pricken över i.

VI FÖDDES FÖR ATT VINNA


Min söndag än så länge har stavats plugg. & lite farsdagsfika såklart!
Har bara en sak kvar att göra, sen är jag klar med allt inför veckan. Tänkte försöka hinna iväg och sola ikväll också, men vi får se. Väntar på en söndagspizza också, somvanligt när man är hos papii. (a)

ATT LEVA ÄR FARLIGT - MAN KAN DÖ.




Promenerade in till staden med Kajsa, & sen hem igen. Kallt så in i helvete, vintern är verkligen här nu.. Men man får se det posetiva, även om det just nu är väldigt lite sådant. 

    ¤ - att leva är farligt, man kan dö. Men att dö, är det farligt? - ¤

IT'S A DIRTY FREE FOR ALL


Ah, det var det där som jag fick med mig idag från staden. Hängde med Kajsa & Fredrik aka "Lillen" i några timmar, trevlans.
Nu håller jag på att packar ihop mitt pickpack och ska snart åka till papii. Stannar där tills onsdag, mys.

TRY TO GETTING YOU


VI SKRIVER BREV PÅ PAPPER



Stannade på stan en stund efter jobbet, träffade lite personer. Trevligt var det ialla fall. Nu ligger jag hemma framför mtv och svullar godis. Ska nog snart stänga ner allting, imorn måste jag på stan och fixa papiipresent tills söndag. Farsdag ni vet..

HENNES ORD VAR ETT LADDAT GEVÄR

Slutar om bara några minuter, skönare. Sen blir det nog stan innan jobbet, och ikväll satsar jag nog på myskväll. Yes, dagens planer än så länge.


PRAYING FOR YOUR PEACE OF MIND


Blev kär. Skulle precis beställa när jag inser att båda är slutsålda i min storlek. Kul. Kul liv säger jag bara. Vet dock inte om jag vill ha en vit eller en svart (dom är transperanta). Får ta mig en funderare på det och hoppas på att dom kommer in igen snart.

JAG SER DET SNÖÖÖÖA






Åh, skönare. Fast ändå inte, kallt somfan. Aja, brb dans & jobbmöte. Hemma @ okänd tid.

SOM GJORDE RÄTT MEN AV DÅLIGA SKÄL


Ahmen flippat. Nerå, allmänt less på en viss person. (Lärare) Trodde jag skulle döda henne på mötet idag, men men. Fick bästa specialläraren iallafall. Hihihih, nu ska jag in på stan och checka nåt gymnasiesakimojs, sen blire träning tills klockan slår tio.

HON BLEV SLAV FÖR SITT EGET BEGÄR


Åååhhh, förstår inte hur a l l t i n g kan gå skit, fel, äckligt och bara allmänt usch?!?!
Sämre dag, sämre liv. emogirl - cutcutcut.

TÄNK OM JAG FAKTISKT GICK AV


bild i repris. åh, jag vill vara brun igen. Blir nog att lägga sig i solariet en lååång stund..
Sitter på skolan, askul! Fast.. ? Ne, usch. Går till halv fyra idag också, överväger verkligen att gå hem men jag låter nog bli, bäst så. Hörs när jag är hemma, kyss.

MEDAN VI FALLER



Ååhh, g o d a r e.
Har båda dom hemma, så antar att så fort jag har skrivit klart detta kommer jag rusa till köket & hämta.. Ialla fall så dog mitt internet igår, men det va bara nåt strunt så nu fungerar det igen. Lycklig. :D

FYLL DAGARNA MED LIV




Skitnatt inatt. Hade ungefär 100 gånger 1000 tankar i mitt huvud, alla var dåliga.
Men nu är det en ny dag, söndag - dagen innan skolan börjar igen... Blir nog mest att chilla, kanske åker och solar lite? Kollar på film osv. Ha en bra söndag allihopa!

LEV IDAG, DU KAN DÖ IMORGON



Jävla helvetes skitliv. Fyfan, hata...

SKRATTRETANDE


Sjukt dålig update, men jag tänker inte be om ursäkt. Jag lever faktiskt ett liv. + att det är lov!
Igår hamnade vi i nån lägenhet som var fullproppad med folk, födelsedagskalas. Hahah, drog rätt snabbt ner på donken där vi träffade några bönder och sen kom kevin. Trevligt, synd bara att vi inte kunde stanna med dom så länge eftersom att sista "vanliga" bussen går 23.15 , & nattbussen kostar 35 kronor. Inte så himla okej tycker jag..
Yäyä, nu har jag typ skrivit för hela veckan! Nerå, ska snart träffa kajsa & troligtvis en väldigt bakis morten ;)

IT'S NOT MY TIME


Staden idag, först bio - Nicke Nyfiken & Åsnan och halvmånsriddaren. Lunch på Estan Palace, cityhäng med Kajsa & Frida. Hann även med att träffa Morten, längesen sist. Köpte mig lite smått och onödigt såsom idomin, latte osv. & så den där underbara klockan, perfekt för mig med dålig syn ;) Hähäh, där fick jag till det.

ALL ELD SLOCKNAR, OM MAN INTE HÅLLER DEN VID LIV.




Ja ni ser ju. Nästan ingen skillnad? Fan för mitt sönderblekta hår, ingen färg håller ju på det! :(

FÖR DEN LATE ÄR DET FEST ALLA DAGAR



Hann även med lite shopping på staden, uggs (inte äkta, dom ser ju cepe ut?) och hårfärg. Använde nyss den, så ni får resultatet snart. Dock är det fortfarande lite blött så man ser inte helt, blev ändå inte sån himla stor skillnad. :)

HISTORIELAND, WTF..








En dag på jamtli med finaste mamii & lillebror. Mycket barnsligt bus med andra ord.

OM DU VILL KOMMA NÅNSTANS, GÅ NÅNSTANS.




Haft myskväll med sötaste lillebror. Han "facerapeade" mig två gånger - är med min lillebror william och ska snart kolla på det regnar köttbullar. & har nyss bakat en kladdmuffins ha en bra tisdag ./william:D
hahh, s ö t a r e !

TALKING TO THE MOON


THE LAST TIME WE EVER MEET


Vaknade upp i panik kvart över tio, sprang och låste in mig på toaletten. Andades. Ställde mig i duschen och tänkte igenom varför jag hade fått panik, mardrömmen hade varit för verklig.
Klädde på mig och la mig i sängen framför mtv, bästa. Ska snart göra nåt ätbart, sen ska jag dra och träffa kajsa och axel. En dagens innehållande tröjan jag köpte yesterday kommer upp snart.

TELL ME YOU WON'T GIVE UP




Aldrig, aldrig igen. Lova oss. Aldrig, okej? Du är speciell.

GROWN UP IN A SMALL TOWN





Stan med kajsa, var klar på um runt kvart över nio. Drog till donken, öppnade tio. Så då blev det en latte på thörnes, & frukost på donken efteråt. Godare.
Sen lite shopping, visar er snart. Chillerill dag alltså. Blir chill ikväll också, mår sjukt sämst. bajskårv.

DO YOU FEEL BETTER NOW, AS SHE FALLS TO THE GROUND?



i n s p e r a t i o n.
Har hängt lite med Kajsa & Annalina på donken, sen drog vi hem. Satte mig vid tvn, drack lite cola. Ska snart sussa lite också, blir um imorn klockan nio med kajsa. Efter det frukost på donken! *överlycklig*

RSS 2.0 bloglovin Blogg listad på Bloggtoppen.se