.



Myskväll som tillbringats inne på rummet med gitarren i handen, & i soffan framför CIS. Mys helt enkelt. Imorgon väntar en ny dag, jag ska bland annat vara med på föräldramötet, oh may?!?!? Nejdå, det ordnar sig.
Sov så gott sötnosar!

TAKE A BULLET STRAIGHT THROUGH MY BRAIN.



Tööt tjej där uppe! Awww... :')

GAVE YOU ALL I HAD AND YOU TOSSED IT IN THE TRASH.


Hahahahahahahaha, söt bild. :D:D:D:D:D
Just nu chillar jag i massor, ska snart börja packa och åka till pappsen! Inte så mycket mer att säga , kika in runt sju så kommer dagens klädsel ;)

DU HADE FEL OCH BLEV ELD OCH LÅGOR.


Sådär, bekräftat och klart! Fick en liten panikattack precis innan jag tryckte på knappen, men det ordnade sig :') Hoppas det här blir bra nu!
Slutar vid tre idag, sen får jag se vad jag hittar på.


-




i WAS HAPPY UNTIL I MET YOU.


Åh, jag är världens bästa kock! ♥ Pommes frites, fläskfilé, sallad & hamburgaredressing. Gött!
Har duschat, fixat lite och så som man brukar på söndagar. Sedan tillbringade jag resten av dagen framför teven. Solsidan nyss och nu Blood Diamond. Så jävla bra film. Amen.


AND I FEEL THAT LOVE IS DEAD, I'M LOVING ANGELS INSTEAD.


SO WHEN I'M LAYING IN MY BED.




Bilder från igårkväll, robin @ the kamera. Kanske syns? Haha...
Hade väldigt trevligt ialla fall, och när jag kom hem satte jag på filmen "Frozen". Bland det bästa jag har sett! Rekommenderas! Och jag tänker aldrig åka skidor utan en mobil i fickan kan jag ju lova.

Hade ett litet trauma inatt, äckligt som fan. Låg i sängen med datan, det var mörkt & tyst. Och helt plötsligt så börjar en donkenleksak  ur min väska skratta! Jag fick panik och började skrika och springa omkring, haha! Skön tjej här.. Tog ett tag att lugna ner sig, haha. Det kanske låter fjantigt, men det var sjukt äckligt!

WE STILL STANDING HERE.



~ Godis & filmer - Hemmakväll
~ Tshirt - Monki
~ Tshirt/linne - Monki
~ Haremsbyxor - Monki
~ Spetsbody - Kappahl
~ Spetsshorts - Kappahl

ON THE DARK SIDE OF THE SUN.


Blev massa shopping idag, gilla! ♥
Nu ska jag springa ner till Valla och kika på film med lite folk, sen blir det filmnatt hemma! Myslördag alltså. :)

THERE IS NO WAY I'M TURNING BACK.




Nu åker jag in till stan! KYSS.

YOU'RE MY RIVER RUNNING HIGH, RUN DEEP RUN WILD.


Vaknade för en liten stund sen, skulle egentligen till ishallen och kolla på papii när han spelade hockey klockan elva. Men det hade blivit inställt.. Nu ska jag nog ringa och väcka Fredrik, sen ska jag fixa mig och åka till staden tror jag. Vi får se, i keep you update!

FYRA PAR SNYGGINGAR!


Herregud vilka snyggingar!
Jag är ute efter några ungefär såna där byxor, (inte lacktightsen, dom var bara allmänt snygga) i svart! Tipsa gärna om ni vet nån butik som har såna, i en lite slappare variant. puss

HAVEN'T MET YOU YET.





Åh, myste i tvspelsrummet hela kvällen. Fick sällskap av Robin och sedan Amir ett tag. Haha, humor.. Sen knallade jag hem och sitter tydligen och "röker hasch" i mitt rum enligt mammas gäster. Haha, när jag egentligen bara har en rökelse tänd... Kanske lite mycket alkohol? Jag tror det ;)
Nu blir det tv + data hela natten. Greeeeeeeeat!

I LIKE IT. COME ON, COME ON.


Skön middag. Hehehe, körde på rester från yesterday medans mamma och Peter har gäster här. Snart kommer Kajsa också, sen drar vi ut om en stund! Mysigt värre.
Hängde på stan efter skolan med Trixie, Sara och Ingrid. Ovanligt faktiskt, men roligt värre. Blev en fika på Pause och inte så mycket mer. Bilder kommer på Saras blogg, som jag såklart länkade. Så om ni vill får ni kika in där :)
Nu ska jag äta upp min lilla låda, (fast jag kommer inte orka allt...) och fortsätta dunka musik! KYSS

EDIT: 
måste snart ändra min kategori, äter ju bara nyttigt nu för tiden!

WE ALL DIE YOUNG.


Sådär ja! Fixad och klar, har till och med hunnit kolla på Disney. Nu ska jag snart dra ner till skolan, sen blir det troligtvis stan efteråt. Ni får ha en bra dag hurreni!

I DON'T CARE WHAT THE WHISPERERS SAY.



Svar: jadu, Olivia/Wilma (?). Vi är fortfarande vänner osv, men det var sjukt längesen vi umgicks. Har faktiskt pratat om att träffas nåt nu snart, så vi får väl se. Har faktiskt tappat kontakten med många utav mina vänner från i somras, känns som att det alltid blir så på hösten/vintern tråkigt nog :( Jaja, hoppas det blev svar på din fråga! :) 

SOMEHOW, I DON'T KNOW WHY.


Fullspäckad dag, men trevlig ändå!
Åt supergod middag, kycklingsallad med bulgur ♥ Landskampen för ett tag sedan och nu Bond på teve! See you tomorrow!

CAUSE IF YOU KEEP ME NEAR, I WILL BE THERE.


Media-Journalistik idag, rätt okej. Blir nog det som andra eller tredjehandsval. På JohnBaur då såklart, gillar inte Wargen riktigt.. Sen blev det lunch på *trumvirvlar* DONKEN! Det trodde ni aldrig va? ;) Nej, men jag ska seriöst ta tag i detta nu. Nu = någon gång i framtiden. (Förmodligen aldrig)
Sen blev det lite stros på staden, åkte tillbaka till Valla och hade SA. Slutade halv fyra, sen drog jag hem och satte mig såhär ↑ tills klockan fem. Då blev det mat och sen orkade jag inget mer.
SOprov imorgon, Engelskainlämning idag (som jag inte gjort), Svenskainlämning imorgon, Spanskaord tills onsdag osvosvosv..
Inte okej! Jag mår dåligt :( Typ.. Nu ska jag chilla, sen blir det träning till klockan tio. Ciao!

SAMMA STAM HULIGANER VAR KLEPTOMANER


MY MONEY FLY, IN THE SKY, LET THE LIQUID FLOW.


Ekonomi / Juridik idag på Wargen. Super! Skulle egentligen gå till halv fyra, men dom slog ihop eftermiddagspasset med förmiddags, så jag slutade tolv. Tog en lunch på donken, en kort knallis på stan med Ingrid och sedan bussen hem. Drog ut igen med kameran, kom nyss hem. Ska fixa mat om ett tag, sen blir det träning till halv tio.. Hörs kanske ikväll, annars imorgon!

WITH SWORD AND PISTOL BY MY SIDE.


En varmdusch senare känner jag mig som ny. Hudkrämer, brunutansol osvosv får mig att känna mig som den flicka (fjortis enligt vissa?) som jag är. Älskar allt sånt, kan vara därför jag söker hälsa/kroppsvård i första hand! ;)
Nu ska jag hitta på något mysigt fika, & sen kura ihop mig i min säng. Funderar på lockigt hår även imorgon, vad tycker ni?

TAKE ME AWAY FROM THE HOOD.




Efter en seg skoldag fylld med att få kännedom om en mängd prov toppat med mensvärk förtjänade jag att sätta på mig myskläder! Dock är jag sugen att hitta på något, men vet inte om jag orkar.. Bläblä, latero.

I KNOW YOU'RE SOMEWHERE OUT THERE





'CAUSE WHEN THE SUN GOES DOWN


Kul, vaknade vid tre och kunde inte somna om :( Eller jo, för sen vaknade jag klockan sex igen och gick upp.. Alla sov så jag satte mig i köket och lockade håret. Nu ska jag äta frulle framför disney och sen knalla ner till skolan. Puss på er!

WHILE OUR BLOOD IS STILL YOUNG.


Åh, ser ni hur härligt?!?!?! Klockan är halv tio och jag är hur trött som helst. Inte bra, för somnar jag nu så vaknar jag vid tre.
Men den risken tänker jag ta, för nu ska jag sova! GODNATT!

SHE SAYS TO ME, I HEAR THE PAIN IN HER VOICE.





Kromkom krossade Frösön 3 med 20-3, utklassning. Haha, gillar att jag tar detta på blodigt allvar och dom är p10or?
Har sjukt ont i huvudet, så nu ligger jag i mitt mörka rum och lyssnar på musik. Mysnivån sitter högt!

TRE NYA FAVORITER. ME LIKE.



THE PRINCE OF DARKNESS KNOW BETTER THEN TO FUCK WHIT ME.



Skön förmiddag, tillbringades såklart i sängen. Vaknade vid tio, gick upp och gjorde smoothie. Fixade mig och lockade håret. Varför vet jag inte, kul grej. Klockan tre ska jag ner på match, hejja lillebror! Annars då.. Vet inte faktiskt! Drar kanske ut och fotar lite? Hm..
Dom nya sakerna tänker jag i alla fall fota nu! BRB


CRÉAM DE LA CRÉAM, VIVA LA DIVA.


Började dagen med en liten shoppingtur, två mysbrallor och en tröja fick följa med mig hem. Hann precis se sista perioden på innebandyn, & mysa med fina Engla. ♥ Fick även kika på den minsta bebisen jag någonsin sett! Föddes fem veckor för tidigt, så han vägde "förlossningsnormalt" mycket nu, när han är fem veckor. Söt som tusan i alla fall!
Pizza till middag och buskväll hos Fredrik. Lekte med kameran & kollade på Upp! Sötare film. :) Åkte hem tidigt och kollade 88 Minutes med mami och Peter. Brabra. Bra lördag.

OM DU KYSSER NÅGON, SKA DU GIFTA DIG OCH FÅ BARN MED DEN PERSONEN. DET ÄR DET ENDA RÄTTA ATT GÖRA. (HANS, 8 ÅR)


Hejhopp, uppe med tuppen jag! Eller kanske inte, men jag har börjat vaknat tidigare vilket är posetivt! 
Ligger fortfarande i sängen och kollar på teve. Ska nog gå upp och börja fixa mig, sen ska jag hitta på något! Latero.


LOVE IS WHEN YOU TELL A GUY YOU LIKE HIS SHIRT, THEN HE WEARS IT EVERYDAY.






Så här har jag avnjutigt min fredagskväll. Ensam, med cocacola och godis, framför High School Musical 3 och mitt nagelfixbord. Nyduschad i min rosa frottémorgonrock, såklart! Riktigt fint och mysigt faktiskt!
Just nu har jag precis färgat ögonbrynen och äter en Magnum Classic. Perfekt med dom här småpaketen, även det enda sättet att få äta Magnum White. Min kära favorit.. Många bilder & lite "natthjärnatalk", regular.

EN HELT REGULAR FREDAYNIGHT, ELLER?


Mmmm, ser gott ut? Kanske inte.. Men det var det! :)
Suttit hemma och pluggat today. Fast. Det räknas ju bara om man räknar Disney Channel som plugg. ;) Hannah Montana är just nu medräknat som mitt topp tre favoritprogram! Bland Scrubs och 2½ men. Hade glömt hur roligt det är!
Jajaja, tjatarn. Skulle egentligen ut med några fina brudar ikväll, men med tanke på min hälsa just nu så satsar jag hellre på "Superfredag" framför teven. (det vill säga Disney)!

FACECARE //


*Dagkräm.
*Ansiktsvatten.
*Finnmedel (?)

EN LITEN PROMENAD, I EN LITEN STAD. EN VANLIG DAG.




Stannade hemma idag, på grund av magen och huvudet. Blev en fin liten promenad med doggisen och mamma. Sen bar det av ner till ICA, Sense och upp till Peters kontor. Blev lite småsaker, gött. Nu är det handboll, och jag tänker njuta av en Magnum White!

LITTLE PINK GIRL, IN A DARK EVENING.



EN VÄLDIGT GOD MIDDAG I ALLA FALL.



Åhh, sämst. Haft ont i magen hela dagen, huvudvärk och kanske till och med feber.. Så ingen träning idag inte. Sitter istället framför Hannah Montana med en cola och massa plugg. Fast vi har typ inget så det är lugnt! :)
Dagens/kvällens outfit kommer snart! Keep update.

EDIT: ännu ett matinlägg som är nyttigt!

IBLAND BLIR DET BARA SÅHÄR..

Hej, jag har tråkigt och orkar inte tänka på bloggen. Träning idag, sju - halv tio. Kommer dö. Förväntar er inget mer ikväll.

Ge mig?!?!?!?!?!!!


EN LITEN STUNDS HUMOR.

Åh, juste! När jag och Lotta gick hem så genade(jenade, ljenade?) vi över en äng där vi brukar gå på somrarna, men nu var den täckt av en och en halv meter snö. Så vi dog. Men det var kul!
Ikväll blir det Idrottsgalan med mamma och Jennie, trevligt! Men nu, Magi på Waverly Place!


I CAN SEE CLEARLY NOW.

Hehe, gillade ni mitt inlägg tidigare idag? Knasigt och lite spårat, men man får tänka på att jag skrev det mitt i natten när jag inte kunde sova.
Så, what's new? Redan skolless, men vem är inte? Skolan är inte värd att nämnas i bloggen, så nu lämnar vi det :) Annars... Inte mycket. Träningarna börjar den här veckan! Har även sagt upp mig från jobbet, känner att jag inte kommer att hinna med det den här terminen, tyvärr..
Gjorde världens godaste smoothie nyss som bestod av: banan, kiwi, mango, hallon, blåbär och vaniljyouhurt.
Låter gott? Smakade underbart!



OBSERVERA: detta var mitt första inlägg i "matkategorin" som endast bestod av nyttiga saker!


SMÅ SAKER GÖR OCKSÅ SKILLAND, REMEMBER?

Just nu sitter jag troligtvis på skolan och har jättetråkigt. Tänkte bara på er igår kväll att det kanske är någon stackare som vill ha något att läsa, so here is this shit! ;)
Nejdå, ackackack.. Åååhhhh, vad jag har tråkigt ?!?!?!?!?!?
Ta vara på varje stund, & lev livet mina fina. ♥


ONE PAIR OF CANDY LIPS, AND A BUBBLEGUM TONGUE.

Åkte till Torvalla för att kolla lillebrors första match, dom vann med 8-0 mot Brunflo. Hehe, stolt syster på läktaren! :) Sen åkte jag in till stan och strosade runt på Domus. Blev några påsar och en take-a-way latte. GOOOOTTT!
Bjuder på lite bilder från shoppingen medans jag kollar på Hannah Montana.



UPSIDE DOWN, BOY YOU TURN ME ON.

Åh, skulle på hockey idag men det var visst i Nälden. Så inget sånt blir det.. Så nu ligger jag här vaken och pigg, och funderar på att gå upp. Lillebror har innebandy matcher idag, men dom är i Torvalla så jag har ingen lust att åka dit.
Vi får helt enkelt ser hur dagen blir!


SOM JAG HAR KÄMPAT, SOM JAG HAR SLITIT. ALLT FÖR INGET, ALLT FÖR DIG.


Hockeyn gick ju inte så bra då, förlorade med 3-6? Besviken tjej här.. Dom som till och med fick träna med Peter Forsberg i veckan, nåt måste dom ju ha lärt sig? :(
Efteråt blev det middag på O'learys med världens bästa mamma, gott! Drog till Ica och köpte godis, nu är det time for Fångarna på fortet. Sen blir det filmtajm, myskväll! ♥


EN BEKÄNNELSE

Hm, riktigt svår det där. Har väl massa "hemligheter" som jag, tyvärr, inte kan skriva ut i bloggen... Så det blir bara något, inga besvikna ögon bara!

Jag har jättehemska tvångstankar/dagdrömmar, som jag verkligen mår riktigt dåligt utav. Jättejobbigt, för jag "måste" göra vissa saker som egentligen är jättetöntiga men så blir det. Blää, hoppas sånt går bort! Men har typ haft det över ett år kanske? Är det normalt? Haha....


~LÖRDAG DEN FEMTONDE~




Har duschat och ätit en liten frukost bestående av kiwi. Måste börja klä på mig och sminka mig, hockey klockan tre! Ikväll blir det middag på stan med min kära mamii. Ha en rolig lördag!

EN LYCKLIG STUND, ÄR EN BRA STUND.




Söta vi är, och visst blev Kajsa sjukt bra i gingerstyle?! I love it! ♥
Spelade bilspel & guitar hero, sjuuuukt kul! Nu klunkar jag cola och kikar på nån actionfilm. Trevligt trevligt! Have a good night sweeties!

TVÅ FAVORIT LÅTAR


Rihanna - Only Girl bara för att hon är så jävla cool & låten är underbar!


A Fine Frenzy - Almost Lover låten annalina sjöng på konserten. Så himla bra tycker jag!

Självklart ändrar jag favvislåtar lika ofta som jag byter underkläder. Okej, överdrift. Men ofta i alla fall! :')

#14JANUARI



Sådär, tacos med lillebror & platspappa. Mysigt! Nu ska jag gå ner och möta Kajsa vid bussen, sen drar vi till gården för att nörda lite playstation. Åååhh, ni förstår inte hur mycket jag saknar mitt :( Blir att köpa ett nytt snart! Ha en trevlig fredagskväll! ♥

IBLAND ÄR DET INTE KÄRLEKEN SOM GÖR DIG BLIND, UTAN HATET.


Slängde ihop en chokladbollssmet igår kväll, sen tillbringade jag kvällen framför James Bond. Seg skoldag today, slutade halv tre.. Men började tio så det var skönt! Nu ska jag dra in till stan, sen ikväll blir det nog gamenight (playstation såklart!). See ya!

TRE TÄNDANDE SAKER

- Killparfymer! finns det någonting mysigare?
- Action. Att det händer saker, roligtroligt!
-
Snygga magar. Jag säger bara, mums!


(haha hittade ingen passande bild)

INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT "TRALALALALAAA"



Hahaha, jag + en kamera + ont i foten = roliga bilder!
Har fortfarande jätteont, kunde knappt gå idag. Och foten var helt svullen under natten, stackarn.. Hade i alla fall världens onödigaste lektion på morgonen, som jag även kom försent till eftersom att jag ville ligga kvar i sängen och sova.. Hehe.. Men när jag kommer dit har vi ingen lärare, & jag hade redan gjort det vi skulle göra. I 105 låååånga minuter..
Aja, ska nog ner på "gården" sen och nörda tvspel. Mitt är ju trasigt, har bara wii och det är absolut inte samma sak som playstation! Ps for the win.

DET VAR EN GÅNG EN STACKARS LITEN FOT..


Ååhh, helt slut nu! Stukade typ foten på gympan, sen klämde jag ner den i en pjäxa där den har legat i tre timmar. Stackars fot! :(
Aja, härligt i backen (fiket)! :) Det snöade jätte mycket idag dock, men några åk blev det allt! Träffade massa roligt folk också, alltid kul!
Ligger i sängen & kollar Criminal Minds och ska väl försöka sova efter det.. Hehehe...

I WANNA WALK ACROSS MY ISLAND



Har inte orkat blogga, ingen anledning.
Har hunnit måla naglarna, fail men det var precis innan jag drog ut i backen. Ska ut ikväll också, taggad! Så ser mitt liv ut just nu. Ointressant..

FYRA AVTÄNDANDE SAKER;

- Riktigt överviktiga människor, typ som i biggerst looser osv!
- Dvärgar! Inget personligt, har bara skräck för dom? :o 
- Killar med allt för bra självförtroende, osexigt.
- Ofixat, fett hår, gamla kläder osvosv.




FEM SAKER DU SKULLE VILJA GÖRA;

- Åka utomlands och bara vara.
- Sola, (ska det inom kort!)
- Äta glass! Sjukt gott på vintern, nästan godare?
- Köpa nya skidkläder!
- Älska livet.


IBLAND KAN MAN INTE FÅ FÖR MYCKET AV DET GODA.


Kolla, kolla, kolla! En smilgrop!!! Jag har alltid velat ha en sån och på bilden ser det faktiskt ut som att jag har en! :D
Var som sagt i skidbacken tonight med Kajsa, Axel, Björn & Joel. Några till också, haha! Gick faktiskt jävligt bra! Ska nog åka på onsdag också, så himla roligt är det! :) Ska även börja hoppa igen i år, gjorde aldrig det förra året... Men 2009 var jag grym, hoppa i röda och allt!
Ska tvätta ansiktet osv nu, så ni får ha en mysig natt. pusspuss

TO SCHOOL FOR COOL, ELLER?



Söt jag är!
Jobbigt med skola igen, men det gick ändå förvånadsvärt bra, så jag belönar mig själv med lite godis! :) Skulle egentligen in på stan men busskortet är slut, så jag gick hem. Ikväll blir det skidor med bla Kajsa & Björn! Första gången sen typ i april? Och den gången åkte jag knappt. Pinsamt, kommer säkert ramla :( Haha, men who cares? :D

SEX MÄN DU TYCKER ÄR URSNYGGA;








- Charlie Hunnam.
- Eric Saade.
- Heath Ledger.
- Justin Timberlake.
- Ryan Sheckler.
- David Beckham.

Skulle inte ha något emot att dela säng med någon av dom där snyggingarna!

TIONDE JANUARI 2011.



Brb, skola....

SJU SAKER DU OFTA TÄNKER PÅ;

- Kärlek.
- Utseende.
- Folks beteende.
- Sommaren.
- Pengar.
- Mitt beteende.
- Döden.





THAT'S A PROBLEM WORTH DISCUSSING.



Självklart vann jämtland med 2-0! Så bra! Men dom spelar lite tråkigt, i alla fall jämfört med Junior landslanget! Haha, jag har blivit helt fäst vid dom. ♥
När vi kom hem drog jag ut i spåret, en timmes åkning óch lite träningsvärk senare var jag klar. Nu kollar jag på Legally Blonde 2 på tv4 plus. Älskar dom filmerna! :)

EMBRACE THE KAOS.



Drack nyss världens godaste smoothie. Mango, blåbär, hallon & banan. Jävligt gott! ;)
Måste rusha och fixa mig, ska på hockey halv fyra! Älskar att kolla på hockey (och fotboll!). Blablablablabla nu springer jag iväg, ha det så himla kul idag!

WHY DON'T YOU TALK TO ME? I'M STANDING JUST OVER HERE...


Som den dåliga bloggare jag är så glömde jag självklart kameran hemma. Så det blev inga frestande mat bilder idag inte! ;)
Gillar att ta kort på mat faktiskt. Riktigt roligt (och gott!) motiv. Blev en galen middag, som alltid med la familia. Sen hyrde vi film, köpte godis & 4 ½ liter cola. Åkte hem. Hehehe, min kväll. Lyckad faktiskt! :)
Just nu hänger jag framför MTV After Hours. Favoritprogrammet nästan! Så himla bra! ♥

HA DET SÅ KULT PÅ RESTURANGEN



Surtjejen på bilden, haha!
Har fixat iordning mig nu, lite kvar på håret bara. Sen åker jag och min lilla familj in på stan för middag. Skönt att inte ränna omkring, utan umgås med familjen! :) Haha, vad fan har hänt...?
Sen blir det nog filmmys!

IT'S TIME TO TURN AROUND.



förlåt för suddig bild, men jag ville inte skapa en nakenchock till mina läsare! :)
Tjock som jag kände mig drog jag ut i spåret. På längdskidor. "Nemas problemas" tänkte jag, eftersom att jag *pepparpeppar* är ganska duktig på det. Problemet blev att jag körde på mammas skidor, som jag inte är van vid alls. Så jag dog. Sisådär trettio gånger.
Men det var det värt! Tog en lååång välförtjänt dusch när jag kom hem. Skönt.

ÅTTA SÄTT ATT VINNA DITT HJÄRTA;

- Skratta. Humor är ju ett måste!
- Var dig själv. Alla andra är redan upptagna.
- Lev ditt eget liv och ta dina egna beslut. Och låt mig göra samma sak.
- Bry dig om mig. Men inte för mycket, så att du blir "klängig".
- Våga vara spontan! Hitta på saker bara så där är ju det bästa som finns.
- Ett tilltalande utseende är ju alltid ett plus. hehe..
- Var galen! Men inte sinnessjuk, tack.
- Lite romaniskt skulle ju vara gulligt. Absolut inte för mycket! Ett sms, samtal osv.


YOU ARE MY BEAUTIFUL NIGHTMARE, JUST NOT TONIGHT.


Åh, bild från förut! :)
Väcktes runt tio, blev tillfrågad att åka till Åre men jag skippade det. Drömde faktiskt en mardröm inatt om att jag var i Åre, lite scary!
Nu sitter jag och mamma med varsin data och kikar omkring. Tänkte träna men njaa, jag vete fan.. Åh, har blivit så himla lat! Kommer sluta som en överviktig tjockis någon dag :(

BE AFRAID NOT TO TRY. LIVE, LOVE, LIFE.


SKA VA KRIMINELLT NÄR MAN RAPPEDIRAPPAR.




Jag & "lillebror" lagade tacos. Duktiga vi! Supergott blev det också. Perfekt.
Ska börja fixa till mig lite, typ tvätta händerna (dom stinker matlagning..), pudra näsan lite grann och sånt ni vet. ;) Ska hitta på något med min kära vän sen. Eller inte sen. Snart!

NIO SAKER OM DIG SJÄLV;

- Jag är jätterädd för mörkret. Men ändå älskar jag det?
- Jag har ett stort fett ärr på mitt ben. Cykelolycka. jävla cyklar! -.-
- Det är alltid något fel på mig. Precis när jag blir frisk ifrån nåt händer något annat...
- Förut gick jag jämt in i väggar osv. Alltså, ja. Inte fullt frisk? Haha
- Jag har varit utomlands mer än 30 gånger på 15 år. Kina, Thailand, Cypern osvosvosv.
-
Jag har ingen nära släkt på pappas sida. Bara tremänningar osv.
- Jag älskar mina äkta vänner och tänker aldrig svika dem. Dom är awesome!
- Att sova är det värsta som finns. Men ibland, väldigt väldigt skönt.
- Jag tar alltid fel beslut.


LIFE IS WHAT YOU MAKE IT.



Vaknade runt elva, somnade runt halv sex. Skönt säger jag bara!
Nu kollar jag på Grizzley mannen, så jääävla cool! Ska snart börja packa, åker tillbaka till mamii idag. Har varit här hur länge som helst (en vecka). Nä men seriöst, har inte varit här så mycket som jag har varit senaste veckorna sen typ aldrig?
Aja, pappa drog i alla fall ändå imorse. Till stockholm, skulle spela hockey i Globen. Cool kille det där. ;) Han & hans polare drog även ihop ett mc gäng igår, som ett "undergäng" till sveriges kändaste. Behöver nog inte ens nämna deras namn, ;)
Vet att ni gillar mina outfitbilder. Söta. Såklart!

ETT HETT TIPS, BARA SÅ DÄR.


Har gameat tills nu, börjar bli lite tröttis. Ska precis klicka igång världens bästa serie. The beautiful life. Börjar om från avsnitt ett. Funderar på att dygna, men kom på att det är ju fredag. Då förtjänar man någon timmes sömn!

TIO SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR;

- Hoppa fallskärm. Hur coolt?
- Besöka Irak, Iran eller Afghanistan. Bara för att.
- Lära mig sjunga. Sägs ju att alla kan bara man tränar så..
- Träffa Maria Montazami. *Önskedröm!*
- Bli världskändis. Av ren vilja.
- Kunna blanda minst 200 olika drinkar. Bartender you know.
- Bo i Paris. Spelar ingen roll hur länge.
- Ha ett prinsessbröllop. Med en stooor klänning!
- Lära mig kinesiska. Bara för att jag kunde lite när jag var sju..
- Leva varje dag som den sista.


KANSKE NÅT SOM PIFFAR UPP BLOGGEN?

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör 
Dag två: Nio saker om dig själv
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på
Dag fem: Sex män du tycker är ursnygga
Dag sex: Fem saker du skulle vilja göra
Dag sju: Fyra avtändande saker
Dag åtta: Tre tändande saker
Dag nio: Två favoritlåtar
Dag tio: En bekännelse


WHIT ALL THE RIGHT FIGURS


Åh, lataste tjejen på jorden låg i sängen tills klockan fem. Sen fick jag tjockhetsdepression och gick ner för att träna. En fullspäckad timme blev det, kanske mer. Ni vet, tvspelsnörden här tränar på wii fit. Fungerar skitbra faktiskt! Har wii fit plus också, bara för att liksom. Älska, som en PT fast i virtuellt format. ♥
Annars då? Hängt framför tvn med deckartema. Cold Case, CIS NY osv. Sket i mat idag också, blev två mackor nyss. Gott det med!

[READ THE PICTURE; SO TRUE.]


Ligger i mitt rum, det är helt kolsvart och hur mysigt som helst. Så har jag legat i några timmar nu. Finner ingen anledning till att gå upp. Men snart, alldeles snart ska jag göra det ändå. Bara för att spela lite Super Mario. Finns det något bättre?
Skönt. Men lite för lugnt för min smak. Händelselöst. Jag vill ha drama. Nu.


I'M TRYING NOT TO THINK ABOUT YOU.



Åh, härligt. Kirrade lite med designen, så att bilderna blir större osv + bakgrunden. Ska fota till en ny header också någon dag, sen kanske även jag får vara med i Nyårskrönikan? *blinkblink* Haha, dagens skämt.
Drog ihop en liten chokladbollssmet såhär på kvällen, supergoda blev dom!

JUST GET BACK UP, WHEN IT KNOCKS YOU DOWN.


Har precis plattat håret och sminkat mig. Det var typ nyår senast jag fixade mig? Haha, duktigt.
Just för stunden sitter jag och chillar med musik på högsta volym. Ska hitta på något snart, snart.. :)
peaceout.

HOLD ME LIKE A PILLOW, MAKE ME FEEL RIGHT.


I CAN SEE IT FROM MY SHADOW



Segare dag. Segare lov. Måste verkligen se till att hitta på nåt nu, annars dör jag.
Ska snart ner och spela lite wii innan navy börjar klockan nio. Ointressant, tack jag vet.

BUT I'M JUST WONDERIN' WHY, YOU HAVEN'T TAKEN MY LIFE?




Kall promenad, det mest fysiskt ansträngade jag har gjort sen nyår.. Iaf, chips & godis blev det som fick följa med hem. Vi spelade kort somvanligt & drygade oss. Allt enligt planerna alltså.
När hon drog satte jag mig framför hockeyn och typ skrek. Haha, sjukt insatt ialla fall :') Sjukt att dom förlora, jag trodde ju verkligen på dom.. När dom kämpa sig upp från 0-2 till 3-3 borde dom ju vinna. Men icke då..

MIDNIGHT MEDICINE, LIKE A BOSS!

Drar ut och möter johanna för en promenad fram och tillbaka till ICA Valla. Sen blir det gänghäng @ my place. p e a c e ¥

WITHOUT KNOWING ANYTHING


Sprungit runt och städat mitt rum i nån timme nu, så det är fint. Vaknade jävligt sent idag, ej planerat. Så jag blev lite småsur sådär.
Ingen aning om vad som händer idag, kanske går ner och nördar lite wii. Eller bakar & svullar. Hm..
HAHAHHAH la precis märke till luggen på bilden. sötare. :')
Så länge kan ni få lyssna på min superspotify lista, klicka på ikonen.
 

NÄR MAN ÄR RÄDD..


.. för sin egen spegelbild, sin egna lägenhet, spolningsljudet på toan osv måste det väl vara något fel?
Har ingen anledning till att vara rädd vad jag vet. Hur knäppt som helst.
Iaf, bio ikväll. Harry Potter. Fattade ingenting. Kan beror på att jag endast har sett första filmen när jag var runt sju? Haha, humor iallafall. Sjukt ful är han :')

ANDRA JANUARI


Skön förmiddag som tillbringats i sängen. Sedan bar det av till tvn för några avsnitt på Disney Channel. Ska alldeles strax börja fixa mig och dra till Valla för att hämta some shit, sen blir det bio ikväll med sköna människor! Lovely. Ciao!

NOTHING VENTURED, NOTHING GAINED.






Haha bjudarn på bilderna! :D
Haft ett rätt bra nyår trots allt, blev jäkligt kul mot slutet! Dock inträffade det lite saker, som vi inte ska ta med i bloggen, gentemot mina vänner.
Vaknade och chillade med Kajsa fram tills klockan fyra, då drog jag hem. Sen har jag inte gjort nåt speciellt, slappat framför tvn. Hoppas på ett helt grymt 2011!

DAGS FÖR 2011!


RSS 2.0 bloglovin Blogg listad på Bloggtoppen.se